--------------------------------
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
Βιομηχανία Μπαχαρικών
Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου
Οικ. Τετράγωνο 39Α
Τ.Θ. 1189, Τ.Κ. 570 22
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 796.448
Fax: 2310 796.447
Email: info@kourikos.gr

:: Εταιρεία

Παραδοσιακά, στη βιομηχανία μπαχαρικών "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε." χρησιμοποιούμε τα μπαχαρικά και βότανα που εμπορευόμαστε και, έτσι, μοιραζόμαστε τις απαιτήσεις των πελατών μας. Με την εμπειρία μας στο χώρο των τροφίμων, βρίσκουμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και φροντίζουμε με μεράκι για την επεξεργασία τους.

Παράγουμε αποκλειστικά ελληνική ρίγανη υψηλής ποιότητας -άλλωστε το ελληνικό κλίμα ευνοεί την καλλιέργεια της. Για να εγγυηθούμε την αριστεία του τελικού προϊόντος, συνεργαζόμαστε με τους αγρότες, επιλέγουμε και ελέγχουμε τη σοδειά, και επεξεργαζόμαστε τη ρίγανη με σύγχρονο εξοπλισμό σε όλα τα διακριτά στάδια παραγωγής -θερισμός, ξήρανση, καθαρισμός, διαχωρισμός, συσκευασία.

Παράγουμε προϊόντα βαφής αυγών, διατηρώντας την ελληνική παράδοση, και τα επεκτείνουμε σχεδιάζοντας καινοτόμες τεχνοτροπίες διακόσμησης αυγών. Οι ευρεσιτεχνίες μας εφαρμόζονται στις σειρές Flopy και Αστερόσκονη.

Εμπλουτίζουμε συνεχώς το εύρος προϊόντων μας ανταποκρινόμενοι σε νέες ανάγκες των πελατών. Σχεδιάζουμε και δοκιμάζουμε μείγματα μπαχαρικών, ροφήματα, μεθόδους συσκευασίας και επεξεργασίας, νέα είδη προϊόντων, και επενδύουμε συνεχώς σε νέο βιομηχανικό εξοπλισμό.

Στη σύγχρονη εργοστασιακή μονάδα 3.500 τ.μ., σε οικόπεδο 10 στρεμμάτων στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο, ελέγχουμε, επεξεργαζόμαστε, και συσκευάζουμε τα προϊόντα. Με την εκπαίδευση των εργαζομένων και τη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων διασφαλίζουμε την μεταφορά της υψηλής ποιότητας των πρώτων υλών στα τελικά προϊόντα και την αποδοτική παραγωγή.

Για την εξασφάλιση και την πιστοποίηση της ποιότητας, σχεδιάσαμε ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2000 και ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Ανάλυσης Επικινδυνότητας των Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου -HACCP 22000.

.


© 2009 kourikos.gr  |  all rights reserved 
.